Anita Lomanders blogg

Och då verkar Anitas gästbok redan stängd, skrev ett inlägg och flera med mig angående Rasmus och Fanny men det verkar inte ha gillats av Anita då hon redan stängt ned gästboken efter att just ha öppnat den igen. Hon kanske trodde att fallet Rasmus och Fanny fallit i glömska...men nej, inte det!

//Jenny

Barnen utan sin familj i jul

Ja då har julen passerat och barnen från Mark har inte fått någon upprättelse. Denna tid som ska vara barnens, en tid då de ska få uppleva enorm glädje. Men nä inte har de fått komma hem, för utredningen är inte färdig. Läste på Eva´s (familjemammans) hemsida att Anita Lomander öppnat sin blogg igen, hon är en av de styrande i Marks kommun. Och jag kunde förstås inte låta bli att skriva i hennes gästbok, inte för att jag tror det biter på henne, många av de som varit delaktiga i beslutet att ta barnen från sin familj verkar inte ha något samvete, ingen vilja till att rätta till det felaktiga beslutet. Även om dom själva påstår det så finns det ingen möjlighet till att jag tror på dom, då hade väl ändå utredningen varit klar vid det här laget.

Länken till Anitas blogg...
http://www.s-info.se/page/default.asp?id=1655

...om ni känner för att utrycka er...

//Jenny

Åter igen mailat Marks ledning

Nu provar jag maila ordförande i utskottet som ansvarar för frågor som rör dessa två barn, Patrik Larsson. Väntar mig något slags standard svar om jag nu får något alls, men det betyder inte att man inte ska maila dom. Vi måste visa att vi i samhället inte glömmer det övergrepp som skett mot dessa barn. Klistrar in mitt mail, och så fort, och om han svara så lägger jag upp det direkt.

Hej!
Du är inte lätt att hitta på eran hemsida, nu vet jag inte om det är medvetet eller omedveten handling från dig men jag chansar att maila dig på denna adress i alla fall. Har fått vetskap att du är ny ordförande i utskottet. Jag skriver nu om de två barnen i Marks kommun (finns visserligen fler) men de som blev fråntagna sitt familjehem från fostermamman Eva och fosterpappan Anders. De sitter nu någonstans och undrar varför deras mamma och pappa (i deras ögon) inte vill ha dom.
Ni har ställt till med en enorm soppa som ni inte ens vill ta ansvar för och rätta till. Ja jag vet att ni håller på och undersöker saken men denna tid ska det inte ta, inte om ni verkligen vill göra det rätta. Jag skäms för dagens sverige, trodde dessutom att det var alliansen som gjort Sverige så kallt och hårt men icke, du är ju sosse och går i spetsen för denna idioti. Och ordföranden före dig som startade hela cirkusen. Kan inte förstå hur ni kan sitta hela julen och skratta med era familjer och njuta av julefriden samtidigt som ni gjort detta mot en familj, krossat dom helt. För om ni verkligen velat hade ni kunnat rätta till allt för dessa två små barn, gett dom tillbaka sitt liv. Alla andra påståenden om att ni bara kan vänta är bara skitsnack, ville ni hjälpa dessa barn hade ni gjort det för längesen, men nä prestige är väl det ni står för. Men då kan jag meddela att den har ni inte kvar, Marks kommun och dess politiker är en skam för Sverige. Ni kan ställa er bredvid Reinfeldt och skämmas för det ni gjort mot de som är mest utsatta, för i mina ögon är ni inte värdiga sossar, inte på det sättet ni hanterar barnens rättigheter.
Jag antar att om du läser detta får jag i bästa fall ett mail tillbaka av dig där det står att ni undersöker saken osv...sådana mail är ni himla bra på att skicka ut. Men tänk om man fick till svar att nu, nu ska ni verkligen hjälpa dessa barn på riktigt. Jag och väldigt många fler med mig ger oss inte förräns ni ser till att dessa barn får tillbaka sin trygghet, sin familj. Och jag hoppas verkligen att någonstans i Marks ledning så finns det fler som känner för dessa barn, på riktigt.

Jenny

Uppdrag granskning

I kväll är det klockan 20.00 uppföljning om fallet i Marks kommun. Något jag verkligen rekomenderar er alla att se, kommer själv sitta klistrad. Inte för att jag tror det hänt så mycket angående de två barnen, men dom kanske kan få lite eld i baken på Marks kommun, så dom inte tror att allmänheten glömt bort det här fallet.

//Jenny

RSS 2.0